Democratic Party of Moldova

10 August 2020

Discuţii PDM-PAS-PSRM-PPPDA, marţi, la ora 10:00, la Parlament. Cele 3 partide au acceptat invitaţia la dialog înaintată de democraţi

Cele 4 partide care au acces în Parlament în baza voturilor cetăţenilor – PDM – PAS – PSRM – PPPDA – se vor întâlni marţi, 11 august, la discuţii în Parlament. Partidul Acţiune şi Solidaritate, Partidul Socialiştilor şi Platforma DA au acceptat propunerea Partidului Democrat de a organiza o întâlnire pe platformă parlamentară între cele 4 formaţiuni.
PDM a contactat reprezentanţii celor 3 partide, astfel s-a convenit pentru o întrevedere în ziua de mâine. La discuţii ar urma să participe câte 3 reprezentanţi din fiecare fracţiune parlamentară. Subiectele propuse spre discuţie sunt următoarele:
1. Situaţia gravă din agricultură provocată de secetă
2. Pandemia COVID-19
3. Asigurarea desfăşurării alegerilor libere şi corecte
PDM salută iniţierea acestui dialog pe platformă parlamentară, în format PDM-PAS-PSRM-PPPDA, şi consideră că discuţiile vor da cetăţenilor un semnal că Parlamentul este preocupat de problemele lor şi speră că vor fi identificate soluţii concrete pentru fiecare subiect.