Democratic Party of Moldova

22 February 2020

Echipa PDM Drochia condamnă plecarea din partid a fostului coleg Corneliu Padnevici şi declară că rămâne unită

Preşedintele PDM, Pavel Filip, însoţit de deputaţii Monica Babuc şi Eugen Nichiforciuc, s-au întâlnit cu echipa PDM din Drochia. Membrii Organizaţiei Teritoriale PDM condamnă plecarea din partid a fostului lor coleg Corneliu Padnevici şi regretă că acesta nici măcar nu i-a consultat înainte de a face acest pas. Deşi anume această echipă l-a făcut deputat. Nimeni din organizaţia din Drochia nu l-a urmat.

Membrii echipei locale au spus că rămân uniţi şi devotaţi PDM. Liderul democrat Pavel Filip a menţionat că în perioadele de criză partidul se întăreşte şi devine mai puternic. El le-a mulţumit membrilor de partid pentru curaj, dedicaţie şi munca de zi cu zi.

În cadrul întâlnirii, a fost ales un nou preşedinte al organizaţiei: Ion Dascăl, un om cu demnitate care se bucură de respect şi susţinere din partea echipei.

La întâlnirea cu conducerea PDM au venit şi primarii din Donduşeni, care spun că au fost induşi în eroare de foştii lor colegi. Primarii din Donduşeni au declarat că rămân în continuare în echipa PDM.