Democratic Party of Moldova

04 August 2020

Pavel Filip, către echipa PDM Glodeni: Avem oameni extraordinari, alături de care am făcut şi vom face în continuare multe lucruri bune

Preşedintele PDM, Pavel Filip, însoţit de vicepreşedintele Parlamentului Monica Babuc şi deputatul democrat Ion Leucă, s-au întâlnit cu echipa PDM din Glodeni. În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situaţia politică din ţară, problemele cu care se confruntă oamenii în teritoriu, priorităţile de viitor ale PDM, precum şi despre alegerile prezidenţiale.

Cei prezenţi au declarat că trecerea deputaţilor de la un partid la altul este o trădare a alegătorilor care au votat pentru ei, iar mandatul ar trebui să rămână partidului. Membrii echipei democrate spun că, în pofida presiunilor şi provocărilor la care sunt supuşi, rămân devotaţi Partidului Democrat şi sunt alături de conducerea formaţiunii în procesul de reformare a partidului.

Pavel Filip a mulţumit membrilor PDM pentru devotament şi muncă depusă. „Avem oameni extraordinari, alături de care am reuşit proiecte importante în ultimii ani. Datorită lor în localităţile din ţară s-au întâmplat lucruri pentru oameni: s-au făcut drumuri, s-au reparat şcoli şi grădiniţe, s-a instalat iluminat stradal, s-a reparat Casa de Cultură sau centrul medical. Vom munci împreună în continuare”, a menţionat preşedintele Filip.

Membrii Organizaţiei Teritoriale au declarat că Partidul Democrat trebuie să aibă candidatul său la alegerile prezidenţiale, pentru că formaţiunea are mulţi oameni profesionişti şi adevăraţi patrioţi, care îşi iubesc ţara şi neamul.