Democratic Party of Moldova

Press release

23 January 2021

Pavel Filip, întâlnire cu echipele PDM din teritoriu: Anul 2020 a fost unul decisiv pentru PDM. Avem cei mai buni şi profesionişti oameni, care au dorinţă şi voinţă de a munci

Pavel Filip, întâlnire cu echipele PDM din teritoriu: Anul 2020 a fost unul decisiv pentru PDM. Avem cei mai buni şi profesionişti oameni, care au dorinţă şi voinţă de a munci

Biroul Executiv şi preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale ale Partidului Democrat au avut astăzi un schimb de opinii despre situaţia politică actuală, situaţia din partid, dar şi despre acţiunile prioritare pentru perioada următoare.

Preşedintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a menţionat că anul 2020 a fost un an decisiv pentru PDM. În ultima perioadă membrii de partid au devenit mai bătăioşi, au curajul să vorbească despre presiunile care se fac asupra lor şi aşa şi trebuie să fie PDM.

„Partidul Democrat are cele mai bune şi profesioniste echipe în teritoriu. Avem capacităţi, dorinţă şi voinţă de a munci. În viitorul parlament PDM va avea un cuvânt greu de spus. De Partidul Democrat va depinde viitoarea coaliţie de guvernare”, a declarat Pavel Filip.

Discuţiile au durat mai bine de două ore şi fiecare membru de partid a avut posibilitatea să-şi expună părerea. „În PDM sunt oameni cu verticalitate, oameni cinstiţi cu alegătorii lor. Trebuie să rămânem o echipă puternică şi unită”, a spus preşedintele OT PDM Leova, Nicolae Priţcan.

„Opţiunea politică nu poate fi temei pentru a persecuta pe cineva. Nu trebuie să cedăm presiunilor, trebuie să muncim în continuare şi oamenii ne vor aprecia pentru aceasta”, a menţionat la rândul său preşedintele OT PDM Râşcani, Iurie Urzică.

Pavel Filip a îndemnat membrii de partid să rămână curajoşi şi uniţi, să privească cu încredere în ziua de mâine. „Partidul Democrat s-a curăţat şi arată acum altfel. Din partid au plecat oportuniştii, iar în locul lor vin oameni noi, vin din convingere şi din dorinţa de a schimba lucrurile în bine în ţară”, a conchis preşedintele PDM.