Democratic Party of Moldova

06 August 2020

Pavel Filip, la Edineţ: Avem în echipă oameni muncitori care ştiu, pot şi doresc să facă lucruri concrete pentru cetăţeni

Preşedintele PDM, Pavel Filip, s-a întâlnit cu membrii Organizaţiei Teritoriale din Edineţ, preşedintele şi vicepreşedintele raionului, primarii şi consilierii raionali şi locali ai Partidului Democrat. În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situaţia politică, procesul de reformare a partidului, dar şi despre problemele oamenilor din teritoriu şi cum acestea ar putea fi rezolvate.

Pavel Filip a menţionat că Partidul Democrat a demonstrat că este unica formaţiune politică care poate face fapte concrete pentru oameni şi va munci în continuare pentru a asigura un trai decent cetăţenilor. Preşedintele PDM a exprimat recunoştinţă membrilor echipei din raion pentru devotament şi munca depusă.

„Avem în partid oameni pricepuţi, muncitori, oameni gospodari, care doresc, pot şi ştiu cum să realizeze lucruri concrete pentru oameni. Vă încurajez să muncim în continuare, împreună, pentru a asigura cetăţenilor noştri un trai decent aici, acasă”, a declarat liderul democrat.

Membrii Organizaţiei Teritoriale au spus că echipa democrată din raion rămâne consolidată şi activă, gata să muncească pentru comunităţile locale, pentru oamenii care i-au ales.

În cadrul vizitei la Edineţ, Preşedintele Pavel Filip a vizitat, alături de colegii democraţi, uzina de prelucrare a fructelor TV-fruit, parcul industrial Edineţ şi incubatorul de afaceri. Parcul industrial are deja 10 rezidenţi, dintre care 5 fac producere. Au fost create 120 locuri de muncă (altele 100 în sezon) şi urmează să mai fie deschise încă 100.