Democratic Party of Moldova

Press release

01 November 2019

Pavel Filip, la Şoldăneşti: PDM a demonstrat că poate realiza proiecte pentru oameni. Sunt sigur că vom avea un scor bun pe 3 noiembrie

Pavel Filip, la Şoldăneşti: PDM a demonstrat că poate realiza proiecte pentru oameni. Sunt sigur că vom avea un scor bun pe 3 noiembrie

Preşedintele PDM, Pavel Filip, s-a întâlnit joi, 31 octombrie, cu locuitorii satelor Mihuleni şi Glinjeni, Şoldăneşti. Discuţiile au vizat alegerile locale generale, eşecurile noii guvernări şi aşteptările pe care le au oamenii de la actuala putere. Locuitorii spun că îşi doresc drumuri bune, grădiniţe şi şcoli reparate, asistenţă medicală de calitate. Ei sunt indignaţi că proiectele sociale: Drumuri bune, Un doctor pentru tine, 600 de lei de sărbători, lansate de democraţi, au fost stopate sau trunchiate de actuala majoritate parlamentară.

Pavel Filip a menţionat că Partidul Democrat este singurul partid care a demonstrat prin fapte că ştie cum, are capacităţile necesare şi dorinţă de a realiza proiecte concrete pentru oameni. De acest lucru s-au convins şi cetăţenii, care a acordat vot de încredere PDM în primul tur de alegeri locale, la care Partidul Democrat a luat cele mai multe primarii din ţară- 191, dublu faţă de rezultatul înregistrat de partidele blocului ACUM.

Pavel Filip a spus că în pofida presiunilor şi intimidărilor, echipa PDM rămâne puternică şi unită şi s-a arătat convins că pe 3 noiembrie democraţii vor înregistra un rezultat bun, pentru că oamenii fac tot mai mult diferenţa dintre fapte şi vorbe. În turul doi al alegerilor locale, pentru funcţia de primar vor concura 174 de candidaţi democraţi.