Democratic Party of Moldova

Press release

18 October 2019

Pavel Filip: PDM este singurul partid care nu şi-a trădat cetăţenii, care ştie cum şi poate aduce proiecte concrete pentru oameni

Pavel Filip: PDM este singurul partid care nu şi-a trădat cetăţenii, care ştie cum şi poate aduce proiecte concrete pentru oameni

 

Alături de o parte din candidaţii PDM pentru primării şi consilii locale, preşedintele formaţiunii Pavel Filip a făcut astăzi totalurile campaniei electorale pentru alegerile locale generale. El a precizat că are în spatele său la propriu şi la figurat o echipă de oameni harnici şi energici, cărora le pasă de ţară şi de oameni.

„Partidul Democrat nu este partidul Facebook-ului, este un partid al oamenilor, un partid cu structuri teritoriale în fiecare localitate, cu echipe locale fortificate şi oameni gospodari şi profesionişti”, a declarat Pavel Filip.

Liderul democrat a spus că deşi PDM a trecut printr-o criză, partidul şi fracţiunea au rămas integre, pentru că are oameni extraordinari în comunităţile locale, respectaţi de locuitori pentru că au adus, împreună cu echipa PDM, investiţii în localităţi. Au reparat drumuri, şcoli şi grădiniţe, au construit apeducte.

Potrivit lui Pavel Filip, în această campanie pe democraţi i-au ajutat nu doar realizările multe la număr, dar şi eşecurile monumentale ale actualei guvernări.

„Partidul Democrat este singurul partid care a demonstrat că poate face fapte concrete şi care nu şi-a trădat ţara şi cetăţenii. La 20 octombrie, trebuie să ieşim la vot şi să nu cedăm ţara celor care nu ştiu să muncească pentru oameni. Alegeţi FAPTE, NU VORBE. Alegeţi echipa Partidului Democrat! ”, a conchis preşedintele PDM.

La alegerile locale generale, Partidul Democrat a înaintat 650 de candidaţi la funcţia de primar şi mii de candidaţi la funcţia de consilier local şi raional.