23 February 2020

Echipa PDM din Căuşeni îi cere deputatului Grigore Repeşciuc să-şi depună mandatul de parlamentar după ce a părăsit PDM

Membrii Organizaţiei Teritoriale PDM din Căuşeni îi cer deputatului Grigore Repeşciuc să-şi depună mandatul de parlamentar, după ce acesta a decis să plece din Partidul Democrat. O declaraţie în acest sens a fost aprobată astăzi, în cadrul întâlnirii echipei din teritoriu cu preşedintele PDM, Pavel Filip.

Oamenii regretă că au muncit ca să-l facă deputat pe Grigore Repeşciuc şi spun că acesta nu-i mai reprezintă.

Membrii organizaţiei teritoriale din Căuşeni susţin schimbările care au loc în Partidul Democrat şi procesul de resetare a formaţiunii. Ei spun că plecările din partid sunt primele consecinţe ale acestui proces de curăţare.

Oamenii au declarat că rămân devotaţi Partidului Democrat şi s-au arătat convinşi că partidul îşi va consolida în continuare forţele, fiind o formaţiune care nu şi-a trădat niciodată ţara şi care are grijă de toate categoriile sociale.

„Mă bucur să văd că echipa PD din Căuşeni rămâne unită şi determinată să muncească în continuare. Sunt mândru de voi, pentru că rămâneţi oneşti şi dedicaţi”, a spus Pavel Filip.

Oamenii i-au mulţumit fostului prim-ministru pentru proiectele sociale realizate de PDM în localităţile lor: „Drumuri bune”, „Un doctor pentru tine”, grădiniţe şi şcoli renovate, menţionând că lucrurile bune trebuie să continuie.