Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

20 Ianuarie 2021

Echipa PDM Râşcani se măreşte, noi membri şi-au primit carnetele de partid. Pavel Filip: După ce din PDM au plecat oportuniştii, acum vin oameni noi

Echipa PDM Râşcani se măreşte, noi membri şi-au primit carnetele de partid. Pavel Filip: După ce din PDM au plecat oportuniştii, acum vin oameni noi
Echipa PDM Râşcani îşi consolidează rândurile. Nouă persoane şi-au primit carnetele de partid, în cadrul întâlnirii preşedintelui PDM, Pavel Filip, cu Organizaţia Teritorială a Partidului Democrat din Râşcani. Noii membri de partid au declarat că pentru ei este o onoare să facă parte din cea mai bună şi mai profesionistă echipă, care a dovedit pe parcursul timpului că are voinţă, potenţial şi dorinţă de a face lucruri concrete pentru oameni.

„Sunt mândru să fac parte din echipa PDM, un partid de factură pro-europeană, care ţine la valorile naţionale şi pune interesul cetăţenilor mai presus de orice. Este singurul partid care realizat lucruri concrete pentru oameni: Drumuri Bune, Prima Casă, Un doctor pentru tine, sunt proiectele iniţiate de Guvernul Filip”, a declarat Valentina Tîbuleac.

„Îmi doream demult să fac parte dintr-o organizaţie politică. Am decis că Partidul Democrat este cel mai apropiat de viziunile şi convingerile mele. Este singurul partid care ştie cum să scoată ţara din criză, care are oameni cărora le pasă de ţară şi cetăţeni”, a spus Eduard Rusu.

Preşedintele Pavel Filip le-a urat bun venit noilor membri, menţionând că partidul mizează mult pe implicarea lor. „După ce din Partidul Democrat au plecat oportuniştii, iată că în partid vin oameni noi, vin din propria convingere şi din dorinţa sinceră de a schimba lucrurile în bine în ţara noastră. Vă îndemn să fiţi curajoşi, să veniţi cu iniţiative şi propuneri care sunt foarte importante pentru noi. Vocea fiecărui membru al Partidului Democrat este acum auzită şi luată în consideraţie”, a subliniat Pavel Filip.