Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

11 Octombrie 2019

Pavel Filip: În ciuda presiunilor şi intimidărilor, noi nu vom ceda. Oamenii merită o echipă care ştie şi poate realiza proiecte concrete. Şi aceasta este echipa Partidului Democrat

Pavel Filip: În ciuda presiunilor şi intimidărilor, noi nu vom ceda. Oamenii merită o echipă care ştie şi poate realiza proiecte concrete. Şi aceasta este echipa Partidului Democrat

Procesul de resetare a PDM, mersul campaniei electorale, intimidarea membrilor PDM, precum şi eşecurile actualei guvernări au fost principalele subiectele discutate astăzi la întâlnirea preşedintelui PDM, Pavel Filip, cu preşedinţii organizaţiilor teritoriale ale partidului. Liderul democrat a spus că în ciuda presiunilor, intimidărilor, dosarelor penale pornite, echipa PDM nu va ceda:„Toate aceste încercări disperate de a ne intimida ne fac şi mai încrezători, şi mai puternici. Iar la alegerile locale suntem datori să câştigăm!”

Preşedintele PDM a precizat că în fiecare zi merge în teritoriu şi discută cu oamenii, care sunt tot mai dezamăgiţi de actuala guvernare, care a stopat sau trunchiat programele lansate de democraţi: Drumuri Bune, Prima Casă, Cutia pentru nou născuţi, Un doctor pentru tine, tichetele de masă, fără a oferi nimic în loc. Deşi au promis creşteri de salarii, în realitate au crescut preţurile, tarifele la energia electrică, preţurile la lemne şi cărbune, taxele şi impozitele.

Liderul democrat a accentuat că din cauza incompetenţei guvernării oamenii se tem de securitatea lor, iar străzile s-au transformat în surse de nesiguranţă. Antreprenorii îşi închid afacerile, iar diaspora nu se grăbeşte să vină acasă. În timp ce producătorii de mere şi fructe se confruntă cu dificultăţi serioase, ministrul Agriculturii propune să fie făcut must pentru copii în şcoli.

Pavel Filip a menţionat că oamenii merită o echipă care ştie şi poate realiza proiecte concrete şi aceasta este echipa Partidului Democrat. „Avem în spate realizările echipei noastre, rezultate concrete la care am muncit în ultimii ani, rezultate care ne-au adus încrederea alegătorilor şi 30 de deputaţi în Parlament. Stimaţi candidaţi PDM, aveţi toate motivele să mergeţi în aceste alegeri cu capul sus. Suntem o echipă de profesionişti care a demonstrat acest lucru nu prin vorbe, ci prin FAPTE”, a conchis preşedintele PDM.