03 Iunie 2019

Preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit cu oficiali din partea Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii şi Federaţiei Ruse

În cursul zilei de luni, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a avut o serie de trei întrevederi cu oficiali din străinătate aflaţi astăzi la Chişinău.

Liderul PDM s-a întâlnit astfel cu Johannes Hahn, comisarul Uniunii Europene pentru politica de vecinătate şi negocieri de aderare, Bradley Freden, directorul Biroului pentru Afaceri Est-Europene din cadrul Departamentului de Stat al SUA şi Dmitri Kozak, viceprim-ministru al Federaţiei Ruse.

Discuţiile au vizat situaţia politică din ţara noastră, Vlad Plahotniuc subliniind faptul că Partidul Democrat are ca obiective principale asigurarea stabilităţii politice şi dezvoltarea socio-economică a Republicii Moldova, menţionând în acelaşi timp progresele înregistrate în cei trei ani de guvernare PDM.

Liderul PDM i-a informat de asemenea pe interlocutorii săi cu privire la acţiunile întreprinse de formaţiunea pe care o conduce pentru constituirea unei majorităţi parlamentare şi a unei guvernări eficiente, în scopul sprijinirii cetăţenilor şi evitării alegerilor anticipate.