27 Decembrie 2018

Preşedintele PDM Vlad Plahotniuc şi alţi candidaţii democraţi în circumscripţiile uninominale au dat startul strângerii de semnături, în cadrul mai multor forumuri raionale

Primii candidaţi ai Partidului Democrat din Moldova pentru funcţiile de deputaţi în circumscripţiile uninominale, în frunte cu preşedintele PDM Vlad Plahotniuc, s-au prezentat deja în faţa organizaţiilor raionale ale partidului, pentru a colecta semnăturile în vederea înscrierii la consiliile electorale de circumscripţie.

La Briceni, Donduşeni, Floreşti, Hînceşti, Leova, Nisporeni, Soroca şi Sângerei, membrii şi simpatizanţii PDM s-au adunat în număr mare la forumurile PENTRU MOLDOVA, pentru a face totalurile anului 2018 şi pentru a asculta mesajele de lansare ale mai multor candidaţi democraţi în circumscripţii.

Preşedintele PDM Vlad Plahotniuc va candida pentru Parlament în circumscripţia nr. 17 - în raionul său de baştină, Nisporeni. “Susţinerea dumneavoastră este o mare onoare pentru mine şi, totodată, un angajament. Ca viitor parlamentar, reprezentând circumscripţia Nisporeni, mă angajez să fac din raionul Nisporeni acel exemplu de dezvoltare şi modernizare, acel exemplu de nou în Republica Moldova. Mă angajez să lucrez pentru binele oamenilor din Nisporeni. Nimeni nu o să ne schimbe ţara, dacă nu o schimbăm noi”, le-a declarat Vlad Plahotniuc democraţilor prezenţi la forumul organizat în Nisporeni.

Liderul democraţilor le-a mulţumit de asemenea echipelor din raion care au colectat semnăturile pentru candidatura sa în circumscripţie şi a cerut tuturor democraţilor nisporeneni să fie disciplinaţi, organizaţi şi serioşi, să intre în dialog cu cetăţenii şi să le vorbească despre realizările şi proiectele PDM pentru circumscripţia 17.

După colectarea semnăturilor şi încheierea forumului, Vlad Platohniuc a depus astăzi, la Consiliul Electoral de circumscripţie, dosarul pentru înregistrarea sa în calitate de concurent electoral. “Am ales această circumscripţie, am ales Nisporeniul, pentru că sunt băştinaş din Nisporeni, ador oamenii de aici, mă reprezintă, am făcut multe lucruri bune pentru Nisporeni şi vreau să-mi continui această muncă reprezentându-i pe ei şi la nivelul Legislativului. Pentru mine, semnăturile colegilor mei, ale susţinătorilor din Nisporeni reprezintă o apreciere a lucrurilor pe care le-am făcut şi o mare încredere pe care ei mi-o acordă”, a spus preşedintele PDM.

La toate forumurile raionale au fost accentuate realizările PDM în cei 3 ani de guvernare, atât în plan naţional, cât şi în plan local – creşterea salariilor, pensiilor şi indemnizaţiilor, lărgirea accesului la medicamente compensate, crearea a noi locuri de muncă, programe precum Drumuri Bune pentru Moldova, Prima Casă, dotarea cu ambulanţe, repararea unităţilor de învăţământ, tichetele de masă etc.

Candidaţii PDM din circumscripţiile uninominale le-au vorbit celor prezenţi la forumuri despre realizările personale în plan local şi despre planurile de viitor pentru circumscripţiile pe care doresc să le reprezinte în Parlament.