09 Iulie 2020

Svetlana Rotundu: Mărul otrăvit s-a copt? Acel mar otrăvit s-a desfăcut în două: o bucată curată şi o alta în continuare cu otravă. Vedeţi bine pe care o alegeţi!

„Tot ceea ce se întâmplă astăzi în Republica Moldova: cumpărarea deputaţilor, încercări de demitere a unui guvern şi instalarea altuia, moţiuni în parlament: nu acesta e scopul, acestea sunt mijloacele. Scopul final este altul. Şi din cauza că v-a orbit fotoliul de prim-ministru, nu-l vedeţi. O să rămâneţi foarte surprinşi când spectacolul se va apropia de sfârşit.

Am auzit deja discuţii despre staff electoral comun, front comun la prezidenţiale. Mărul otrăvit s-a copt? Sunteţi gata să-l mâncaţi? Felicitări. Acel mar otrăvit s-a desfăcut în două: o bucată curată şi o alta în continuare cu otravă. Vedeţi bine pe care o alegeţi!

Mă adresez partidelor de opoziţie veritabilă din parlament. Ştiu că aveţi nevoie de un personaj negativ ca să supravieţuiţi, nici Făt-Frumos n-ar fi fost erou dacă n-ar exista balaurul. Cu toate acestea, aveţi grijă ce vă doriţi. Să nu scăpaţi de dracul şi să-l aduceţi înapoi pe taică-său. Speranţa mea rămâne că încă nu e totul pierdut şi încă mai putem să ne aşezăm la aceeaşi masă ca să căutăm soluţii. Nu pentru noi, nu pentru prezidenţiale, ci pentru ţară”, a declarat deputata democrată Svetlana Rotundu.

Link postare fb: https://bit.ly/2ZTlTWD