22 Februarie 2019

Vlad Plahotniuc în discuţie cu locuitorii din Iurceni, Vărzăreşti şi Zberoaia: dezvoltarea satelor va rămâne o prioritate pentru Partidul Democrat

Preşedintele PDM Vlad Plahotniuc a discutat joi cu locuitorii din satele Iurceni, Zberoaia, Vărzăreşti din raionul Nisporeni, unde candidează pe circumscripţia uninominală nr. 17.

Vlad Plahotniuc a afirmat că dezvoltarea satelor va rămâne o prioritate pentru Partidul Democrat. "Mă mândresc cu Nisporeniul, am iubit tot timpul aceste pământuri, niciodată nu am plecat cu adevărat de aici. Am avut grijă să întoarcem satului ceea ce noi toţi luăm când plecăm. Noi luăm ceea ce ne ajută să supravieţuim, începând de la educaţie, sănătate, memoria neamului", a declarat Vlad Plahotniuc.

Liderul democrat a mai spus că PDM va continua să investească în proiectele de dezvoltare a localităţilor "Noi am pregătit totul pentru ca să începem să schimbăm satele. Şi o să le vedeţi schimbate, cu fiecare an, o să vedeţi că a apărut o şcoală nouă, că o apărut o grădiniţă, dacă sunt mulţi copii", a menţionat Vlad Plahotniuc.

Locuitorii din raionul Nisporeni au spus că, în perioada guvernării PDM, s-au făcut investiţii majore în modernizarea satelor, iar lucrurile bune trebuie să continue.  "S-au făcut drumurile, grădiniţa, casa de cultură, mai multe, de toate. Se vede până acum ce s-a făcut şi sperăm şi mai departe să continue lucrări bune pentru sat şi pentru popor", a spus un locuitor din Iurceni.

Proiectele iniţiate de PDM, printre care ”Drumuri bune pentru Moldova”, sunt apreciate şi de oamenii din Zberoaia. Pe unii, schimbările pozitive din ultimii doi ani i-au făcut să revină din străinătate şi să-şi găsească un rost acasă.

Vlad Plahotniuc a arătat că aprecierea oamenilor îl motivează să promoveze mai multe lucruri bune, iar PDM va merge mai departe cu mai mare viteză şi mai multe rezultate.