Демократическая партия Молдовы

24 Января 2020

Ion Mereuţă, candidatul PDM pentru Hânceşti. Pavel Filip: Candidatul nostru este singurul care a muncit şi va munci cu aceeaşi dedicaţie pentru această regiune, pentru că este hânceştean

Partidul Democrat din Moldova şi-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare noi în circumscripţia numărul 38, Hânceşti. Este vorba despre Ion Mereuţă: jurist de profesie, lector universitar, actualmente consilier raional, reprezentant al Guvernului în Hânceşti în perioada 2016-2019.

Ion Mereuţă a mulţumit pentru încrederea acordată şi a spus că va depune tot efortul pentru a continua implementarea proiectelor sociale începute de guvernarea PDM: Drumuri bune, Prima Casă, Un doctor pentru tine, ajutoare pentru vârstnici în preajma sărbătorilor de Paşte şi Crăciun, şi a face astfel viaţa locuitorilor din regiune mai bună.

„Partidul Democrat este caracterizat prin activitatea în echipă. Vom lupta împreună cu colegii din PDM pentru obţinerea acestui mandat, pentru ca acest mandat în Hânceşti să rămână la PDM, aşa precum a fost”, a declarat candidatul PDM pentru circumscripţia Hânceşti.

Ion Mereuţă s-a născut şi locuieşte şi astăzi  Hânceşti, cunoaşte cel mai bine problemele şi dorinţele locuitorilor din regiune. „Spre deosebire de ceilalţi candidaţi, care îşi doresc acest mandat doar pentru a bifa o nouă luptă politică, fără să le peste de Hânceşti cu adevărat, ei vin aici pentru funcţii, candidatul nostru este singurul care a muncit şi va munci cu aceeaşi dedicaţie pentru această regiune, pentru că este hânceştean”, a spus Pavel Filip.

PDM este singurul partid care are realizări concrete în Hânceşti. Doar în ultimii ani avem:

• 125 mln lei investiţi în reparaţia drumurilor (aproape 70 km)
  • 85% din blocurile alimentare, sanitare şi săli de sport reparate capital
  • 20 mln lei investiţi în construcţia Sălii Polivalente de Sport din mun. Hânceşti
  • 18 mln lei pentru construcţia apeductului în 10 localităţi
  • 1500 persoane examinate gratuit în cadrul programului Un doctor pentru tine

Pe 15 martie 2020, în circumscripţia numărul 38, Hânceşti, vor avea loc alegeri parlamentare noi. PDM a câştigat în februarie 2019 alegerile în circumscripţia Hânceşti, însă deputatul democrat Alexandru Botnari a decis să renunţe la mandatul de parlamentar în favoarea funcţiei de primar al municipiului Hânceşti.