Democratic Party of Moldova

Press release

23 March 2023

PSDE LANSEAZĂ CAMPANIA „OAMENII PSDE”: NE MÂNDRIM CU EI!

PSDE LANSEAZĂ CAMPANIA „OAMENII PSDE”: NE MÂNDRIM CU EI!
Partidul Social Democrat European (PSDE) a lansat campania „OAMENII PSDE”, în cadrul căreia va prezenta publicului larg membrii echipei formaţiunii – oameni care sunt apreciaţi de cetăţeni pentru faptele lor.
Cea mai mare bogăţie a Partidului Social Democrat European sunt OAMENII săi: oameni profesionişti, responsabili, cu experienţă şi mult spirit gospodăresc, care muncesc zi de zi cu dăruire pentru binele ţării şi al cetăţenilor.
 
Ne mândrim cu OAMENII PSDE şi ne mândrim cu aleşii locali ai PSDE!
 
Primul protagonist al acestei campanii este Ion Plămădeală, Primarul satului Izbişte, din raionul Criuleni. Pe parcursul celor trei mandate de Primar, a reuşit să realizeze mai multe lucruri frumoase în localitatea pe care o conduce: proiecte de eficientă energetică la grădiniţă, gimnaziu şi Primărie, construcţia Oficiului Medicilor de Familie, 19 km de apeduct şi canalizare, 3,6 km de drum asfaltat, porţiuni de drum betonate (2,5 mln. lei), reparaţia drumului spre şcoală, grădiniţă şi biserică.
 
Acum preocuparea de bază a Primarului este achiziţionarea unui tractor şi a tehnicii necesare pentru întreţinerea şi amenajarea teritoriului.
 
Aşa sunt Primarii PSDE: muncitori şi cu iniţiativă! Pentru ei FAPTELE VORBESC! Lucrurile bune trebuie să continue!