07 May 2021

Pavel Filip, la întâlnirea cu Ambasadorul Dereck J. Hogan: În următorul Parlament PDM va fi parte a coaliţiei pro-europene şi va asigura menţinerea direcţiei UE

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii despre situaţia politică din ţară, viitoarele alegeri parlamentare anticipate şi gestionarea crizei pandemice în timpul campaniei electorale, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor.

Pavel Filip a menţionat că în următorul Parlament PDM va fi parte a unei coaliţii pro-europene şi va asigura menţinerea direcţiei UE. „PDM este pregătit pentru alegerile parlamentare. Avem echipe puternice în teritoriu, avem cu ce merge în campanie. Consider că după 2 ani de show-uri şi lupte politice, ţara are nevoie de o echipă care ştie cum şi poate să construiască”, a declarat liderul democrat.

Pavel Filip i-a mulţumit Ambasadorului SUA pentru asistenţa în lupta împotriva COVID-19, pentru suportul continuu oferit ţării noastre, inclusiv în ceea ce priveşte democraţia şi statul de drept.