Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

15 May 2021

PDM a aprobat lista pentru alegerile parlamentare anticipate. Pavel Filip: Avem cea mai preţioasă resursă - cea umană

PDM a aprobat lista pentru alegerile parlamentare anticipate. Pavel Filip: Avem cea mai preţioasă resursă - cea umană

Partidul Democrat din Moldova s-a întrunit astăzi în şedinţa Consiliului Politic Naţional, în cadrul căreia a fost aprobată lista pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a menţionat că Partidul Democrat are cea mai preţioasă resursă în aceste alegeri- resursa umană: oameni buni, profesionişti care au demonstrat că pot face lucruri concrete pentru ţară şi pentru cetăţeni.

Totodată, PDM este singura formaţiune politică care a venit cu un Plan de ţară, în care se arată ce a făcut PDM până acum şi ce va face în continuare.

„Am demonstrat că facem ALTFEL de politică, am făcut şi o ALTFEL de listă pentru alegerile anticipate. Această listă a fost bazată pe mai multe criterii de meritocraţie şi avem o reprezentativitate bună pe criterii de gen, profesionalism, reprezentanţi din teritoriu şi ai tinerilor. Sunt în mare parte oameni care au realizat mai multe lucruri în viaţa lor. Sunt membri ai Guvernului pe care l-am condus şi care a înregistrat rezultate, preşedinţi de raioane care au implementat reformele elaborate de Guvernul nostru. Avem toate resursele necesare pentru a înregistra un rezultat bun în aceste alegeri”, a declarat Pavel Filip.

Vedeţi mai jos primele 20 persoane din lista echipei PDM:

 1. Pavel Filip
 2. Alexandru Jizdan
 3. Monica Babuc
 4. Ghenadie Buza
 5. Mihai Olărescu
 6. Nicolae Ciubuc
 7. Svetlana Rotundu
 8. Ion Leucă
 9. Valentina Rotaru
 10. Natalia Roşca
 11. Mihai Popa
 12. Igor Vremea
 13. Viorel Babii
 14. Nicolae Gorban
 15. Serghei Rapcea
 16. Ghenadie Muntean
 17. Marina Novac
 18. Tamara Verejan
 19. Ana Aramă
 20. Cecilia Graur