Partidul Democrat din Moldova

Comunicat de presă

11 May 2021

Valentin Crudu este noul preşedinte al Organizaţiei sectorului PDM Buiucani

Valentin Crudu este noul preşedinte al Organizaţiei sectorului PDM Buiucani

Organizaţia sectorului PDM Buiucani are un nou preşedinte. În această funcţie cu votul majorităţii membrilor a fost ales Valentin Crudu, fostul vicepreşedinte al Organizaţiei municipale de sector.

Prezent la şedinţa activului organizaţiei, Pavel Filip l-a felicitat pe noul preşedinte cu ocazia alegerii în funcţie, menţionând că PDM mizează pe implicarea şi profesionalismul său. „Am prezentat astăzi Planul de ţară  „MOLDOVA ALTFEL”. Suntem unicul partid care a venit cu un plan concret pentru a scoate ţara din criză şi blocaj. Ne dorim să promovăm o politică sinceră, axată pe grijile şi nevoile oamenilor. Partidul Democrat din Moldova este partidul care a făcut lucruri concrete pentru cetăţeni, care are oameni cu pregătirea şi experienţa necesară pentru a conduce şi administra o ţară. Vom munci în continuare pentru a aduce bunăstare oamenilor noştri”, a declarat Pavel Filip.

Valentin Crudu a mulţumit colegilor pentru încrederea acordată şi a spus că va face tot pentru a consolidaşi mai mult echipa sectorului Buiucani al capitalei şi a continua realizarea faptelor concrete pentru locuitorii municipiului Chişinău.