11 May 2021

Valentin Crudu este noul preşedinte al Organizaţiei sectorului PDM Buiucani

Organizaţia sectorului PDM Buiucani are un nou preşedinte. În această funcţie cu votul majorităţii membrilor a fost ales Valentin Crudu, fostul vicepreşedinte al Organizaţiei municipale de sector.

Prezent la şedinţa activului organizaţiei, Pavel Filip l-a felicitat pe noul preşedinte cu ocazia alegerii în funcţie, menţionând că PDM mizează pe implicarea şi profesionalismul său. „Am prezentat astăzi Planul de ţară  „MOLDOVA ALTFEL”. Suntem unicul partid care a venit cu un plan concret pentru a scoate ţara din criză şi blocaj. Ne dorim să promovăm o politică sinceră, axată pe grijile şi nevoile oamenilor. Partidul Democrat din Moldova este partidul care a făcut lucruri concrete pentru cetăţeni, care are oameni cu pregătirea şi experienţa necesară pentru a conduce şi administra o ţară. Vom munci în continuare pentru a aduce bunăstare oamenilor noştri”, a declarat Pavel Filip.

Valentin Crudu a mulţumit colegilor pentru încrederea acordată şi a spus că va face tot pentru a consolidaşi mai mult echipa sectorului Buiucani al capitalei şi a continua realizarea faptelor concrete pentru locuitorii municipiului Chişinău.