Partidul Democrat din Moldova

Despre echipa PDM

PDM este reprezentat de către o echipă de profesionişti şi politicieni cu experienţă. Formaţiunea are o structură organizaţională bine dezvoltată, cu organizaţii teritoriale puternice, similară cu a partidelor mari europene. Promovarea în partid se face pe baza meritelor fiecărui membru, iar deciziile se iau prin consultarea echipei.

În anul 2019, PDM a înregistrat un scor electoral bun atât în alegerile parlamentare, cât şi în cele locale. PDM are cel mai mare număr de primari -261. Este o dovadă că cetăţenii au ştiut să facă diferenţa dintre fapte şi vorbe.

„PDM va activa în continuare pentru oameni şi va susţine proiectele sociale, în educaţie şi de infrastructură, care să asigure un nivel de trai mai bun cetăţenilor şi creştere economică. Vom continua cu fapte concrete pentru oameni”, a declarat preşedintele PDM, Pavel Filip.

PDM rămâne ferm ancorat în parcursul pro-european al Republicii Moldova şi valorile occidentale. Pentru PDM prioritate în 2020 este procesul de resetare a partidului, astfel încât acesta să-şi consolideze poziţia de formaţiune pro-europeană de orientare socială, care să aibă în prim plan interesele oamenilor.